fbpx

Kontaktlinser

Der kan være mange årsager til at vælge kontaktlinser. Nogen foretrækker bare kontaktlinser fremfor briller, eller det kan eksempelvis være i forbindelse med sport, arbejde eller ferie. Mange har også glæde af kombinationen med både briller og kontaktlinser, så man altid kan vælge den bedste mulighed til dagens program. Bruger du kun linser af og til, kan 1-dags linser være det bedste valg da du altid tager et helt friskt og sterilt sæt linser på. Det er i dag også muligt, at få kontaktlinser, hvis du har bygningsfejl eller har brug for glidende overgang.

Der findes mange forskellige typer af linser, og det betyder også at man næsten altid vil kunne finde en kontaktlinse som passer til dit behov. De mest populære typer af kontaktlinser er dagslinser eller månedslinser.

Hos Brillebutikken Tarm foretager vi gerne udmåling til kontaktlinser, og med udgangspunkt i denne finder vi den ideelle linse til dit behov.

Når du bruger kontaktlinser, er der desuden krav om, at der skal foretages kontrol af øjet. Denne kontaktlinse kontrol foretager vi naturligvis også.

Vi forhandler kontaktlinser både som løbende abonnement eller som kontantkøb.

Har du spørgsmål vedrørende kontaktlinser? Så kom forbi i forretningen eller kontakt os.