fbpx

Brands

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆÖØÅ

B

Blackfin

Italiensk firma der bruger japansk titanium til alle deres stel. Det sikrer dig en behagelig, let og utrolig stærk og fleksibel brille. Blackfin leger gerne med stærke kontrastfarver men da de fleste af deres stel leveres i rigtig mange farvekombinationer er en lidt mindre farverig sammensætning også mulig.

C

Calvin Klein

Klædelige og klassiske acetat stel.

F

F22

Klassiske, lette og helt simple titaniums stel til en attraktiv pris.

FLEYE Copenhagen

Dansk design der har bevist sit værd gennem de sidste 20 år. Lækre og lette materialer som titan, carbon, acetat og træ. Alt kædet sammen i nordisk enkelthed, der tåler sammenligning med danske møbel klassikere.

K

Karen Simonsen

Designer solbriller for Prego og deler dermed også deres mission om kvalitet, pasform og omtanke for miljø og bæredygtighed.
Koali er Marius Morels kollektion, som er inspireret af den levende verden. Koali er en smuk blomst som stammer fra Stillehavsøerne, den er kendt for at være et symbol på det feminine. Marius Morel har taget inspiration fra de subtile linjer og rigdommen i de levende verdeners farver, til at designe denne spirituelle kollektion. Bevægelsen fra de blomstrende kronblade, plantens livlige farver og bladets yndefulde former er alle inspirationskilder til Koali kollektionens designere.

Kuno Qvist

Svensk brillebrand. Klassiske design med det lille tvist der tilføjer et touch af personlighed og adskiller sig på den måde fra mængden.

Kuno Qvist Young

Som Kunoquist, dog designet til børn og unge og med et mere enkelt udtryk.

L

Lightec er et mærke under Marius Morel og er det innovative og pålidelige stel uden skruer i stængerne. De eksklusive, fleksible hængsler uden skruer giver et glimt af en tynd metallinje på næsepuderne, hvilet er signaturen på Lightec. Hver ramme har et eksklusivt, innovativt og æstetisk samlesystem, der giver det et trendy look uden at ofre Lightecs DNA: komfort og lysstyrke.

M

Morel

Franske Morel er et famillie ejet brillefirma der startede i 1880. Firmaet kan dermed prale af at have rundet 150 år i fin stil og stadig forny sig og byde ind med nytænkte design. Det er FRANSK og kendetegner sig ved små fine detaljer på både klassiske og nye faconer til alle køn.

N

Nano

Brillestel til børn og babyer. Stel som ikke kan ødelægges, alt er lavet i bøjeligt plastik og blødt gummi. Der medfølger 3 løsninger til brillestængerne, så brillen kan sidde fast i enhver situation. Stængernes hængsler kan drejes 360 grader rundt uden at brække. Så slip roligt junior løs i puderummet uden at skulle smide brillerne. Du sparer tid fordi der sjældent vil være behov for opretning af en skæv brille.
NOMAD er Marius Morels globetrotter. Designet er inspireret af moderne og trendy steder i verden og stellet har et solidt look i fede farver, smart design og en anderledes form. Fint sand, sol og samba er den eksotiske cocktail, som tager dig med til Sao Paulo. Herfra er NOMAD inspireret med farvede linjer, præcise beskæringer og sofistikerede kontraster for at understrege nuancer og det unikke særpræg.

NPS

Helt enkle klassiske brillestel til en meget fornuftig pris. Det er disse stel du bliver præsenteret for i vores Basis afdeling.

NPS Sun

Klassiske solbriller til en fornuftig pris.

P

Prego

Dansk design siden 1966. Alle deres solbriller er lavet i materialer der giver dig samme muligheder for tilretning af pasform som et almindeligt brillestel. For hver solgt solbrille støtter Prego Plastik Bank som står for indsamling af plast affald ved verdens mest belastede Strande.

R

Rudy Project

Sportsbriller der leveres både med og uden styrke. Utallige kombinationsmuligheder. Se den fulde beskrivelse under fanen: TEMAER

S

Serengeti

Ikoniske Italienske solbriller i særklasse. Uden tvivl et af de bedste på markedet. Deres avancerede glas sikrer dig krystalklart syn under alle lysforhold, fremhæver kontraster og leveres med både polariserende og farveskiftende glas. Det eneste du kan ærgre dig over her, er at de holder så godt at det er svært at finde en undskyldning for at købe nye.

Sky Eyewear, CBA

Klassiske og lette briller hvor de formår både at lege med stærke og nedtonede farvekombinationer.

T

Theo

Belgisk brand der er helt sit eget. De leverer finurlige, farverige og fristende stel. Inspiration til design serier hentes overalt, flippermaskiner, togstationer, berømte racerbaner, møbeldesignere, diamanter og rebslagere er bare nogle af de serier vi er blevet præsenteret for. Udgangspunktet for designet kan godt være klassiske former som rund, pilot, firkantet eller panto men aldrig uden at tilføje deres egne ideer. Theo briller skal ses på, for uanset hvor vilde og anderledes de kan tage sig ud på hylden, er de designet med det formål at de skal klæde ansigtet. Har du først forelsket dig i en Theo brille er det svært at slippe dem igen. Andre Theo brillebærere vil komplimentere dig og fra helt uventede kanter som f.eks kassedamen, fremmede du møder på gaden eller i toget vil få et smil på læben eller kommentere hvor godt de smarte briller klæder dig. Theos hilsen og signatur er: Theo loves you og Theo color faces… vi kan kun give dem ret. Kom ind og se vores spændende udvalg.

Thomsen Eyewear

Dansk design hvor essensens er: det skal være funktionelt, let, simpelt og klassisk, kombineret med god og hurtig service. Og de lever op til det hele.

U

Unico Graber

Sikkerheds briller til ethvert behov. Flere materialer og design at vælge imellem.

W

William Morris

Også kendt for sine tapeter og plakater men mestrer også brilledesign. Her videreføres originaliteten til brillestel i flotte faconer og fine farvekombinationer.

Y

You Mawo

Kollektion i 3D print som sikrer dig både lethed og fleksibilitet i brillestellet.

Ö

Öga kom til verden under Marius Morel i 1997. Öga er skandinavisk design, arkitektoniske linjer med en raffineret profil for mænd: Oplev Öga, det perfekte match mellem originalitet, sobre linjer og pålidelighed. Öga er designet i overensstemmelse med forskrifterne i skandinavisk design: her er intet overflødigt! Hver detalje har betydning for rammen! Som noget helt særligt fås denne serie med et træ stel, som er udviklet i samarbejde med snedkere med ekspertise i juratiden (Jura, geologisk periode for ca. 206-142 mio. år siden - dengang der var dinosauruser til).